top of page
Yazarın fotoğrafıTûba İmik

Kadın Milli Voleybol Takımımızı Bronz Madalya Maçında Destekleyelim

Güzel kadın milli voleybol takımımızı yarın çıkacakları bronz madalya maçında desteklemek için elden ele ulaştıralım lütfen :) Çin astrolojisinin keyifli ve işlevsel, gündelik hayatta bize destek hayvan sembolleri aracılığıyla elementsel dengeyi sağlama yöntemi ile onlara destek olalım. Bol şans güzel kadınlar.


💌Daniele Santarelli: Maç günü Keçi sembolü zihinsel netliğini destekler.


🎈Aslı Kalaç: Günü birlik Keçi sembolü taşımalı, sakin kalmaya özen göstermeli. Ağustos boyu Yılan, 2033’e kadar köpek sembollerini taşımayı da hatırlatayım.


🧿Beyza Arıcı: Onun için maç gününden gelen uyumlu bir etki var. Maymun (7 Ağustos-7 Eylül arası) ayından gelen destek etkisi de onunla.


🏐Cansu Özbay: Maç günü Keçi sembolü onu destekler, hoş sakatlığı henüz geçmedi sanıyorum. Maç günü de sakinliğe daha uygun görünüyor onun için. 2024 boyunca Horoz taşımayı ve sağlığına dikkat etmeyi hatırlatıyorum.


⭐️Derya Cebecioğlu: Maymun (7 Ağustos-7 Eylül arası) ayından gelen destek etkisi eşlikçisi ve son maçtaki performansında bu etkiyi gördük sanıyorum. 2024 boyu Horoz sembolü taşımayı hatırlatıyorum.


🪽Ebrar Karakurt: Ebrar için de Maymun (7 Ağustos-7 Eylül arası) ayından gelen destek etkisi devam ederken, 2024 yılı boyunca Horoz sembolü taşımasını hatırlatıyorum.


🐞Eda Erdem Dündar: Maymun (7 Ağustos-7 Eylül arası) ayı boyunca Yılan sembolü taşımayı hatırlatırken maç günü yanına bir de Keçi sembolü eklemesi daha net kararlar vermekte onu destekler.


🍀Elif Şahin: Elif’in 2024 boyunca Horoz sembolü taşıması onu şüphecilik, öz sabotaj ve bulanık bir zihinden korunmak için destekleyecekken, maç günü yanına bir de Keçi eklemesi çok iyi olacak, pasların yerine ulaşmasını destekleyecektir.


🦋Gizem Örge: Maçı gününe özel bir hayvan taşıması gerekmiyor ancak 2024 boyu Horoz, 2026’ya kadar ise At sembollerini hatırlatıyorum.


🪬Hande Baladın: Hande’nin maç günü Keçi sembolü taşıması onu destekleyecektir.


🌈İlkin Aydın: İlkin’in maç günü Keçi sembolü taşıması onu destekler, risk almaması gereken bir gün. 2024 boyunca Horoz sembolü taşımayı hatırlatıyorum.


☀️Meliha İsmailoğlu Diken: yine öne çıkan bir etkileşim görünmüyor, normal bir gün diyebiliriz onun için veya olduğun haline şahanesin Melihaa, böyle devam :)…


🌀Melissa Teresa Vargas Abreu: 2024 boyunca bir Horoz sembolü taşımayı hatırlatıyorum.


💫Zehra Güneş: Maç günü bir Keçi sembolü Zehra’nın içsel netliğini destekler.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Коментарі


bottom of page